Організація безпечного харчування

РЕГІОНАЛЬНИЙ ПЛАН ЗАХОДІВ щодо створення належних умов для організації безпечного харчування в закладах освіти Сумської області на 2020 — 2022 роки 

Нормативне регулювання шкільного харчування

Постанова Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 р. №1591 “Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2005 № 242/329 

Наказ Міністерства освіти України та Міністерства охорони здоров’я від 15.08.2006 № 620/563 

Постанова Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 р. №856 “Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах

Проєкт Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (Додаток 4. Рекомендації із здорового харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах)

Наказ Мінекономіки від 17.11.2020 № 2347 “Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти”

Указ Президента України від 25 травня 2020 року № 195/2020 “Про Національну стратегію розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі”

  • 12